Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Vi er glade for at læse bøger om UX. Og kan endnu bedre lide at diskutere de bøger vi har læst. Derfor – UX Bogklub.

Vi definerer UX bredt og læser om emner fra IA, IxD, brugervenlighed, service design, nudging til AI og generel digital udvikling.

Oprindelse og Formål

UX Book Club Copenhagen blev grundlagt af Ole Gregersen, da han læste på ITU og havde brug for en studiegruppe. Vi vil gerne holde fast i studierødderne. Derfor er bogklubben et gratis forum, som henvender sig bredt til dig, der studerer, arbejder med eller bare er interesseret i UX.

Unikt møde med bogens forfatter

Nogle gange har vi haft held med at invitere forfatteren til en diskussion af sin bog. Et par gange har forfatteren deltaget fysisk, men vi har også haft et virtuelt møde med en amerikansk forfatter.

Forfattersignatur

Hvordan foregår møderne?

Vi mødes 4-6 gange om året. Sædvanligvis i slutningen af februar, maj, august og november.

Medlemmerne foreslår bøger, hvorpå vi stemmer om dem. Ad hoc møder forekommer også. Derfor kan du når som helst foreslå en bog eller tema – helst på vores website, så andre medlemmer kan stemme på dit forslag.

På møderne, der både foregår on- og offline, plejer vi hver især at nævne 3 positive og 3 negative ting ved bogen. Derefter er ordet frit.

En hyggelig atmosfære

Møderne er helt nede på jorden. Nogle gange stiller et medlem endda sin stue til rådighed for gruppen. 

Du kan roligt tilmelde dig på dagen for mødet, dog med det forbehold, at nogle stuer kan have en størrelse, der begrænser deltagerantallet.

For at vide hvor vi mødes og for at lære mere om klubben, kan vi anbefale at du tilmelder dig vores nyhedsmail.

  • møderne er gratis
  • det er uforpligtende
  • du bliver opdateret på UX området 

Tilmeld dig her